InjeRecht onderscheidt zich door haar eerlijk tarief. Bij InjeRecht bent u verzekerd van een strategisch en doeltreffend aanpak, wat u geen handen vol geld kost. InjeRecht brengt op de voorhand een duidelijke offerte uit (met een eerlijk tarief) over de kosten van de zaak en de werkwijze. Zo ziet u dat InjeRecht er alles aandoet om zich hard te maken voor uw zaak. De belofte is duidelijk, de prijs is eerlijk, daar houdt InjeRecht van. 

 

Rechtshulp & Mediation

 

Eerste gesprek 

Rechtshulp of mediation van nodig? Vraag gratis & vrijblijvend een eerste gesprek aan (±30 min)! Uw zaak wordt voorgelegd aan een specialist en u ontvangt helder advies over de aanpak en kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

 

Rechtspositiebepaling

InjeRecht adviseert uw probleem op basis van de stukken die u InjeRecht heeft gegeven. Vervolgens bepaalt InjeRecht uw juridische positie en geeft u een schriftelijke en/of mondeling advies. De kosten voor rechtspositiebepaling is een vaste prijs van € 45,- (excl. btw). 

 

Onderhandelen

Buitengerechtelijk procederen (onderhandelen): € 75,- per uur (excl. btw).

InjeRecht zal haar uiterste inspanning leveren door middel van onderhandelen met de wederpartij tot een oplossing te komen, zonder naar de rechter te stappen. 

 

Procederen

Gerechtelijk procederen (procederen): € 75,- per uur (excl. btw).

Brieven zijn geschreven, gesprekken zijn geweest, maar helaas is het niet tot een gewenste oplossing gekomen. De laatste stap die er kan worden gezet is naar de rechtbank. De rechter zal dan een onafhankelijk oordeel doen. 

 

Mediation

Mediation/bemiddeling: € 70,- per uur (excl. btw).

Heeft u een conflict met uw buren of verhuurder, maar u ziet een rechtszaak niet zitten? Komt u er samen met uw leverancier niet uit? Of heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever? Een conflict kan uw dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Mediation kan dan uitkomst bieden. InjeRecht helpt u om samen met de ander tot een oplossing te komen. 

 

Maatwerk

Heeft u maatwerk nodig zoals het opstellen en/of controleren van algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomst, arbeidsovereenkomst, agentuurovereenkomst, vaststellingsovereenkomst, een juridische brief  of andere overeenkomsten? Wilt u weten weten wat InjeRecht voor u kan betekenen? Laten we dan samen in gesprek gaan.

 

Geen extra kosten en vaste prijs afspraak is mogelijk

InjeRecht rekent geen extra kosten zoals kantoorkosten, reiskosten (in Den Haag en nabije gemeenten) & huur externe locatie. Het maken van een vaste prijsafspraak is mogelijk! 

 

Garantie

InjeRecht houdt van duidelijkheid en geeft dan ook de garantie dat er bij Onderhandelen niet meer dan 4 uur in rekening wordt gebracht en bij Procederen dat er niet meer dan 8 uur in rekening wordt gebracht. Dit geldt uiteraard ook wanneer wij langer met uw zaak bezig zijn. 

 

Kostenverdeling

Bij mediation is er altijd sprake van een kostenverdeling. Beiden partijen dragen een gedeelte van de kosten, meestal is dit 50% – 50%. Uit de praktijk blijkt dat de kosten van mediation vrij constant zijn, gemiddeld zijn er drie gesprekken nodig. 

 

Kleine letters

Op alle opdrachten aan en overeenkomsten met InjeRecht zijn de algemene voorwaarden van InjeRecht van toepassing. Klik hier voor deze voorwaarden. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval onder onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.