InjeRecht onderscheidt zich door haar eerlijk tarief. Bij InjeRecht bent u verzekerd van een strategisch en doeltreffend aanpak, wat u geen handen vol geld kost. 

 

Rechtshulp & Mediation

  • Eerste gesprek (±30 min): gratis & vrijblijvend. 
  • Rechtspositiebepaling: € 45,- (excl. BTW).
  • Buitengerechtelijk procederen (onderhandelen): € 75,- per uur (excl. BTW). 
  • Gerechtelijk procederen (procederen): € 75,- per uur (excl. BTW).
  • Mediation: € 65,- per uur (excl. BTW). 
  • Geen extra kosten zoals kantoorkosten, reiskosten (in Den Haag & omgeving) & huur externe locatie.
  • Het maken van vaste prijsafspraak is mogelijk!

 

Maatwerk  

Heeft u maatwerk nodig zoals het opstellen en/of controleren van algemene voorwaarden, samenwerkings-, arbeids-, of vaststellingsovereenkomst? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. 

 

Garantie

InjeRecht houdt van duidelijkheid en geeft dan ook de garantie dat er bij Buitengerechtelijk Procederen (onderhandelen) niet meer dan 4 uur in rekening wordt gebracht en bij Gerechtelijk Procederen dat er niet meer dan 8 uur in rekening wordt gebracht. Dit geldt uiteraard ook wanneer wij langer met uw zaak bezig zijn. 

 

Kostenverdeling

Bij mediation is er altijd sprake van een kostenverdeling. Beiden partijen dragen een gedeelte van de kosten, meestal is dit 50% – 50%. Uit de praktijk blijkt dat de kosten van mediation vrij constant zijn, gemiddeld zijn er drie gesprekken nodig. 

 

Duidelijke offerte

InjeRecht brengt op de voorhand een duidelijke offerte uit (met een eerlijk tarief) over de kosten van de zaak en de werkwijze. Zo ziet u dat InjeRecht er alles aandoet om zich hard te maken voor uw zaak. De belofte is duidelijk, de prijs is eerlijk, daar houdt InjeRecht van. 

 

De kleine lettertjes 

Op alle opdrachten aan en overeenkomsten met InjeRecht zijn de algemene voorwaarden van InjeRecht van toepassing. Klik hier voor deze voorwaarden. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval onder onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.