InjeRecht is een ondernemend bureau in het stoere Moerwijk-Zuid van Den Haag. InjeRecht biedt in Den Haag en in nabije gemeenten de best mogelijke Rechtshulp & Mediation aan particulieren en bedrijven. InjeRecht is dé Scheidingsspecialist. InjeRecht is goed bereikbaar (flexibele locaties), werkt snel, effectief en doeltreffend op basis van een uurtarief of vast tarief.

 

Visie

De doelgroep van InjeRecht  bestaat uit particulieren en ondernemers. Een prettig contact met cliënten staan bij InjeRecht hoog in het vaandel. Om u optimaal te adviseren heeft InjeRecht meerdere specialisaties zodat InjeRecht goed met u kan meedenken. De kwaliteit van de dienstverlening wordt gewaarborgd door het volgen van opleidingen en lidmaatschappen van diverse landelijke specialistenverenigingen.

 

Over Nasrien Goelmohamed, LL.M

Ik ben een actieve, maar ook betrokken interculturele jurist & mediator. Binnen een kort tijdsperk schep ik een ontspannen maar ook vertrouwelijke sfeer. Hierdoor voelen cliënten zich op hun gemak en gaan met een open en actieve houding het gesprek aan. 

Van nature ben ik analytisch ingesteld en heb ik snel overzicht van zaken. Ik hou ervan om gestructureerd en volgens planning te werken. Hierdoor verlopen de processen gemakkelijk, maar schept ook duidelijkheid voor cliënten, wat vaak nodig en belangrijk is in een conflict/geschil. 

Bereikbaar zijn voor mijn cliënten, vind ik zeer belangrijk. Ik vind het dan ook geen ramp als cliënten mij in het weekend/avond bellen, WhatsApp sturen of mailen, ik zal trachten om binnen 24 uur een reactie te geven. 

 

Opleiding & ervaring

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, met als specialisatie civiel recht. In 2016 heb ik de basisopleiding ‘professioneel mediation’ gevolgd bij het Mediation Educatiecentrum te Pijnacker. Ik ben ADR certified register-mediator (onderhandelaar & arbiter). In 2018 heb ik besloten om mij verder te specialiseren als scheidingsspecialist, hiertoe heb ik de familie-mediation opleiding gevolgen bij AMV Opleidingen te Hardinxveld-Giessendam. 

Na het afronden van mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt zoals SRK Rechtsbijstand, Fortis Bank, Capita Selecta & Leidse Rechtswinkel. In het jaar 2012 ben ik mijn eigen kantoor gestart. Naast InjeRecht werk ik als zzp-jurist voor Flexx van DAS en als mediator bij Bureau Bemiddeling & Mediation. 

 

Netwerk & registraties

Ik ben ADR register-mediator (onderhandelaar & arbiter) en geregistreerd in het internationale kwaliteitsregister, namelijk ADR-Register. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv).  Tot slot ben ik aangesloten bij SIETAR (Society for Intercultural Education, Training and Research). Sietar is ‘s werelds grootste vakvereniging van professionals op het gebied van interculturele communicatie en diversiteit. 

 

 

 

 

Kwaliteitseisen

Als ADR register-mediator (maar ook onderhandelaar & arbiter) moet ik voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, moet ik mij houden aan de ADR gedragsregels en val ik, onder ADR Klacht-& tuchtrecht. Door de jaarlijkse verplichte PE (Permanente Educatie) punten wordt de kennis op peil gehouden. 

Als jurist zijnde hou ik mijn kennis op peil door lidmaatschappen bij verscheidende vakbladen (Ars Aequi) en door het volgen van vak-gerelateerde cursussen. Daarnaast hou ik 1x per maand intervisie (overleg) met collega juristen.