Ga je scheiden, dan kunt je wel wat hulp gebruiken bij het berekenen van alimentatie? Bij InjeRecht kunt je een alimentatie berekening laten maken zonder zorgen. Er moet met veel factoren rekening worden gehouden, waardoor het lastig is zelf een goede alimentatie berekening te maken. Het is daarom verstandig om dit te laten opstellen door een deskundige. InjeRecht helpt jullie met lastige vraagstukken omtrent jullie scheiding en berekent jullie alimentatie, afgestemd op jullie situatie. Samen kijken wij hoe de financiële situatie er voor staat. 

 

Alimentatie laten berekenen door een jurist & scheidingsmediator

Jullie denken erover te gaan scheiden of jullie hebben samen al besloten om te scheiden of uit elkaar te gaan. Nu willen jullie uiteraard graag weten hoe je er straks financieel voor staat. Een alimentatie berekening is altijd maatwerk van een specialist. De hoogte van de uiteindelijke alimentatie is afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder de behoefte van de kind(eren) of ex-partner en de specifieke omstandigheden. InjeRecht begeleidt en helpt bij een echtscheiding op alle vlakken en helpt jullie door de gehele scheiding door middel van mediation. InjeRecht stelt voor jullie een echtscheidingsconvenant op met een ouderschapsplan, begeleidt de gesprekken, maar zorgt ook voor de juridische afhandeling.

 

Berekenen van verschillende soorten alimentatie mogelijk

Vraag je je af of je recht heb op alimentatie na je scheiding of na je geregistreerd partnerschap? Bij InjeRecht kunt je terecht voor het berekenen van verschillende soorten alimentatie, waaronder kinderalimentatie en partneralimentatie. InjeRecht berekent alimentatie  volgens de TREMA-normen (zoals de rechter dat ook doet) en biedt maatwerk voor jullie specifieke situatie.  Je kunt met alle vragen rondom je scheiding bij InjeRecht terecht. Uiteraard biedt InjeRecht ook ruimte voor emoties, want ook emotionele aspecten komen bij een scheiding aan bod. 

 

Herberekenen van alimentatie

Ben je al enige tijd uit elkaar en zijn er belangrijk dingen veranderd? Dan kan dit invloed hebben op de hoogte van de alimentatie. Een lager inkomen, ontslag, een nieuwe partner, een kindje in een nieuwe relatie of een andere omgangsregeling. Eigenlijk is iedere verandering die invloed heeft op de draagkracht ook een goede reden om de alimentatie opnieuw te bekijken. Misschien is er een verlaging of juist een verhoging mogelijk. Ook voor herberekenen van alimentatie kun je bij InjeRecht terecht.

 

Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel 4.0 Internationaal-licentie.

Alimentatie berekenen
Getagd op:    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.