Als toonaangevend bureau op het gebied van Rechtshulp, Scheiden & Mediation wilt InjeRecht makkelijk en snel toegankelijk zijn. Daarom biedt InjeRecht aan ondernemingen & particulieren als vanzelfsprekend ‘gratis chatten/whatsappen met een scheidingsspecialist, jurist of mediator’.

Direct laagdrempelig en vrijblijvend chatten met een jurist, mediator of scheidingsspecialist.  Snel een antwoord waarmee u verder kunt.

De chat-functie is kosteloos beschikbaar voor particulieren & ondernemingen. Om een chat te starten klikt u tijdens de openingstijden van InjeRecht op het chatvenster van deze website (zie rechtsonder ‘stel je vraag’) en kunt u direct uw vraag via Facebook Messenger of WhatsApp stellen aan een jurist, mediator of scheidingsspecialist. 

Is uw vraag direct voor beantwoording mogelijk, dan krijgt u zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag. Voor complexere vragen heeft InjeRecht meer tijd nodig om zaken voor u na te kijken. Is dat het geval, dan zal InjeRecht duidelijk uw opties uitleggen. Ook zal InjeRecht aangeven wat voor kosten (bij complexe zaken) in rekening gebracht kunnen worden, uiteraard dient u altijd eerst akkoord te geven, voordat InjeRecht aan de slag gaat. 

Op de chat-functie zijn de algemene voorwaarden & privacyverklaring van InjeRecht van toepassing. Door gebruik te maken van het telefoonnummer en/of de chatfunctie verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.

 

Creative Commons-Licentie
Gratis chatten met een scheidingsspecialist, jurist of mediator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.