Als mediator – ik ben ADR Register Mediator – help ik conflicten op te lossen, de relatie te herstellen en win-win oplossingen te vinden. Ik hecht waarde aan de eigen kracht, de mogelijkheden van de deelnemers en aan het krijgen van begrip voor elkaars belangen.

Tijdens de mediation-sessie(s) werken wij aan duurzame oplossingen waar alle partijen achter kunnen staan. Hierbij is alle ruimte voor het uiten van emoties. Want pas als de knelpunten eruit zijn, kunnen wij ons richten op de toekomst.

Als jurist  – ik ben Meester in Rechten – kun je rekenen op een betrokken en onconventionele aanpak van jouw vragen. Ik hanteer een pro-actieve benadering om juridische problemen op te lossen, Of beter: te voorkomen. Het is mijn missie om jou de best mogelijke juridische ondersteuning te geven. 

Mijn stijl is ‘doelgericht, positief en zorgvuldig’. Ook als het nodig is om snel en voortvarend te handelen, begeleid ik je naar adequate oplossingen.

Mijn onderscheidende factor ‘mensen waarderen mijn rustige en respectvolle benadering’. Door goed te luisteren en te ‘schillen’ probeer ik de vraag achter de vraag boven tafel krijgen. Ik begeleid en adviseer je in het emotionele, fiscale en juridische proces van A-Z.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust met mij contact op!

 

Bedrijfsvideo in samenwerking met Trustoo.nl

 

Opleiding & ervaring

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, met als specialisatie civiel recht. In 2016 heeft heb ik de basisopleiding ‘professioneel mediation’ gevolgd bij het Mediation Educatiecentrum te Pijnacker. In 2018 ben ik mij gaan specialiseren en heb de opleiding familie-mediation/scheidingsspecialist gevolgd bij AMV Opleidingen te Hardinxveld-Giessendam. Eind 2019 ben ik gestart met de opleiding Life-Coach welke ik in mei 2020 heb afgerond. 

Na het afronden van mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt zoals SRK Rechtsbijstand, Fortis Bank, Capita Selecta, Leidse Rechtswinkel (vrijwilliger), Bemiddeling & Mediation (vrijwilliger), Flexx van DAS (ZZP). In het jaar 2012 ben ik mijn eigen rechtskundig adviesbureau (InjeRecht) gestart. Daarnaast werk ik sinds het jaar 2018 als ZZP mediator op het gebied van personen- en familierecht voor Groene Hart Juristen

 

Kwaliteitseisen

Ik ben geregistreerd als Mediator, Arbiter & Onderhandelaar in het onafhankelijke internationale ADR REGISTER. Als geregistreerd mediator verplicht ik mij tot het voldoen aan de voorwaarden en het navolgen van de gedragsregels voor de ADR-Registermediator. Zo moet ik voldoende ervaring hebben, mij verbinden aan kwaliteitseisen en voortdurend blijven scholen. Ik dien mij ook te houden aan regels met betrekking tot de privacy van mijn cliënten en mijn werk valt bovendien onder de klacht- en tuchtregeling. Als jurist zijnde houdt ik mijn kennis op peil door het volgen van vak-gerelateerde cursussen, opleidingen & intervisie. 

 

   

 

Mediatorsvereniging Haaglanden

Als mediator ben ik lid van de Mediatorsvereniging Haaglanden, de MVH. De vereniging bestaat sinds 1996 en is een platform waar leden vakinformatie, kennis en ervaring uitwisselen. Er worden jaarlijks ten minste vier bijeenkomsten, lezingen of interactieve workshops georganiseerd. Daarnaast kunnen de leden deelnemen aan trainingen waarin specifieke thema’s centraal staan en waar nationale en internationale sprekers te gast zijn. De aangesloten professionele en actieve leden zijn vrijwel allemaal gecertificeerd en geregistreerd bij het ADR of MFN.