Als jurist – ik ben Meester in Rechten – kun je rekenen op een betrokken en onconventionele aanpak van jouw vragen. Ik hanteer een pro-actieve benadering om juridische problemen op te lossen, Of beter: te voorkomen. Ik ben betrouwbaar en stipt in het uitvoeren van de gemaakte afspraken.

Het is mijn missie om jou de best mogelijke juridische ondersteuning te geven. Ik ben een allround expert op o.a. het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en familierecht.

Als mediator – ik ben ADR Register Mediator – help ik conflicten op te lossen, de relatie te herstellen en win-win oplossingen te vinden. Ik hecht waarde aan de eigen kracht, de mogelijkheden van de deelnemers en aan het krijgen van begrip voor elkaars belangen.

Tijdens de mediation-sessie(s) werken wij aan duurzame oplossingen waar alle partijen achter kunnen staan. Hierbij is alle ruimte voor het uiten van emoties. Want pas als de knelpunten eruit zijn, kunnen wij ons richten op de toekomst.

Mijn stijl is als jurist en mediator is ‘doelgericht, positief en zorgvuldig’. Ook als het nodig is om snel en voortvarend te handelen, begeleid ik je naar adequate oplossingen. Ik adviseer je in het juridische- of bemiddelingsproces van begin tot eind.

Tot slot ben ik als interim jurist/ mediator (tijdelijk) inzetbaar bij bedrijven en overheden voor het uitvoeren van opdrachten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust met mij contact op!

 

Bedrijfsvideo in samenwerking met Trustoo.nl

 

Opleiding & ervaring

In 2010 ben ik afgestudeerd voor mijn Master civiel recht aan de Universiteit van Leiden. Daarna heb ik verscheidende opleidingen/ cursussen gevolgd. Hieronder vind je een overzicht:

  • 2016 basisopleiding ‘professioneel mediation’ gevolgd bij Mediation Educatiecentrum te Pijnacker.
  • 2018 opleiding familie-mediation/ scheidingsspecialist bij AMV Opleidingen te Hardinxveld-Giessendam.
  • 2019 opleiding Life Coach gevolgd bij NHA Opleidingen.  
  • 2022 opleiding Arbeidsrecht bij de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR) te Waardenburg. 

Na het afronden van mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt zoals SRK Rechtsbijstand, Fortis Bank, Capita Selecta, Leidse Rechtswinkel (vrijwilliger) en Bemiddeling & Mediation (vrijwilliger). In het jaar 2012 ben ik mijn eigen rechtskundig adviesbureau (InjeRecht) gestart. Tevens werk ik voor InjeRecht als ZZP Jurist/ Mediator voor Groene Hart Juristen en DAS Rechtsbijstand. 

Tot slot ben ik als interim jurist/ mediator (tijdelijk) beschikbaar bij overheden/ bedrijfsleven voor het uitvoeren van projecten. Sinds juni 2021 werk ik als interim Persoonlijk Zaakbehandelaar bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) van de Belastingdienst. Voor een uitgebreide overzicht van mijn ervaringen, kijk gerust op mijn LinkedIn

 

Kwaliteitseisen

Ik ben volledig gecertificeerd (full certified) als ADR International Conflictnavigator met als main scopes: Mediator, Arbitrator & Negotiator en subscope conflictnavigator-lawyer in het onafhankelijke internationale ADR REGISTER. Als geregistreerde Conflictnavigator verplicht ik mij tot het voldoen aan de voorwaarden en het navolgen van de gedragsregels voor de ADR International Conflictnavigator. Zo moet ik voldoende ervaring hebben, mij verbinden aan kwaliteitseisen en voortdurend blijven scholen. Ik dien mij ook te houden aan regels met betrekking tot de privacy van mijn cliënten en mijn werk valt bovendien onder de klacht- en tuchtregeling.