Ontstaan en bestaan
InjeRecht is opgericht in juni 2012 door mr. Nasrien Goelmohamed en is een rechtskundig adviesbureau in het stoere Moerwijk-Zuid van Den Haag. InjeRecht biedt een hoogwaardige dienstverlening en is een allround expert op het gebied van civiel recht & mediation. InjeRecht heeft een flexibele werkwijze en kan zeer snel schakelen.

Dienstverlening
InjeRecht hecht waarde aan haar dienstverlening en daarom werkt InjeRecht nauw samen met mediators, juristen, advocaten, deskundigen, deurwaarder, onafhankelijk deskundigen bij expertise-onderzoek en vertaalbureau. InjeRecht adviseert en begeleidt je in het proces van A-Z. 

Werkwijze
InjeRecht werkt op basis van uurtarief of een vast tarief. Vooraf is er altijd een vrijblijvende informatiegesprek (±30 min). In dit vrijblijvende informatiegesprek maakt InjeRecht kennis met je. Ook wordt je persoonlijke situatie en specifieke wensen besproken. De werkwijze wordt toelicht en je ontvangt een helder advies over de aanpak & kosten. 

Tarieven

  • Juridisch advies & bijstand: € 150,00 (excl. btw)
  • Mediation: € 130,00 (excl. btw) / € 65,00 (excl. btw) p.p.
  • Mediation paketten en prijzen klik hier.
  • Coaching: € 60,00 (excl. btw)

In beperkte mate bied ik minima de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een kortingstarief. Er is geen verschil tussen zakelijke of particuliere tarieven. Uiteraard is het ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken. 

InjeRecht is gevestigd in heel Nederland
Het hoofdkantoor van InjeRecht is gevestigd aan de Menkemastraat 30, 2532 TK in Den Haag, maar onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland. InjeRecht kan je zaak ook telefonisch, online (WhatsApp, Skype) of per e-mail behandelen, daarmee bespaar je tijd en kosten. Je bent uiteraard ook welkom op kantoor. 

 

Download