Ontstaan en bestaan
InjeRecht is opgericht in 2012 door mr. Nasrien Goelmohamed en is een rechtskundig adviesbureau in het stoere Moerwijk-Zuid van Den Haag. InjeRecht biedt een hoogwaardige dienstverlening en is een allround expert die u op veel rechtsgebieden kan ondersteunen. InjeRecht heeft een flexibele werkwijze en kan zeer snel schakelen.

NG Coaching & Mediation is in 2017 toegevoegd aan het dienstenpakket van InjeRecht. Deze dienst richt zich op coaching & mediation

Dienstverlening
InjeRecht hecht waarde aan haar dienstverlening en daarom werkt InjeRecht nauw samen met een aantal advocaten, deskundigen, deurwaarder, onafhankelijk deskundigen bij expertise-onderzoek en vertaalbureau.

Werkwijze
InjeRecht werkt op basis van uurtarief of een vast tarief. Vooraf is er altijd een vrijblijvende informatiegesprek (±30 min). In dit vrijblijvende informatiegesprek maakt InjeRecht kennis met u. Ook wordt u persoonlijke situatie en specifieke wensen besproken. Onze werkwijze wordt toelicht en u ontvangst een helder advies over de aanpak & kosten. 

Tarieven
De tarieven staan weergeven bij de omschrijving van de diensten. Er is geen verschil tussen zakelijke of particuliere tarieven. Uiteraard is het ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken. 

InjeRecht is gevestigd in heel Nederland
Het hoofdkantoor van InjeRecht is gevestigd aan de Menkemastraat 30, 2532 TK in Den Haag, maar onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland. InjeRecht kan uw zaak ook telefonisch (Google Duo, WhatsApp) of per e-mail behandelen, daarmee bespaart u tijd en kosten. U bent uiteraard ook welkom op kantoor. 

 

Over Nasrien Goelmohamed, LL.M

Ik ben geboeid door wat mensen beweegt en hoe mensen functioneren. Iedere situatie is anders en zo raak ik zelf ook vaak geïnspireerd. Daarom heb ik mij toegelegd op juridisch advies, coaching en mediation. Het geeft mij energie en voldoening als ik een bijdrage kan leveren aan het goed voelen en beter functioneren van de ander.

Als coach begeleid ik je in het ontdekken en vinden van eigen antwoorden. Wat vind jij belangrijk, wat zijn jouw kwaliteiten, wat is nodig om je doel te bereiken? Wat weerhoudt je daarvan? Op welke wijze houd jij je probleem in stand? Welke gedrags- of interactiepatronen doen zich keer op keer voor?

Tijdens een coachtraject ondersteun ik je bij je zoektocht. Waardevol daarbij is plezier beleven aan ontwikkelingen. Afhankelijk van het onderwerp of het doel maak ik gebruik van verschillende methodes en praktische werkvormen.

Als mediator – ik ben ADR Register Mediator – help ik conflicten op te lossen, de relatie te herstellen en win-win oplossingen te vinden. Ik hecht waarde aan de eigen kracht, de mogelijkheden van de deelnemers en aan het krijgen van begrip voor elkaars belangen.

Tijdens de mediation-sessie(s) werken wij aan duurzame oplossingen waar alle partijen achter kunnen staan. Hierbij is alle ruimte voor het uiten van emoties. Want pas als de knelpunten eruit zijn, kunnen wij ons richten op de toekomst.

Tot slot vanwege mijn brede juridische kennis & ervaring kan ik je juridisch adviseren en begeleiden. Dit kan uiteraard ook tijdens een coachingstraject of mediation-sessie.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust met mij contact op!

 

Opleiding & ervaring

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, met als specialisatie civiel recht. In 2016 heeft heb ik de basisopleiding ‘professioneel mediation’ gevolgd bij het Mediation Educatiecentrum te Pijnacker. In 2018 heeft ben ik mij gaan specialiseren en de opleiding familie-mediation/scheidingsspecialist gevolgd bij AMV Opleidingen te Hardinxveld-Giessendam. Eind 2019 ben ik gestart met de opleiding Life-Coach, deze volg ik bij NHA-Opleidingen. 

Na het afronden van mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt zoals SRK Rechtsbijstand, Fortis Bank, Capita Selecta, Leidse Rechtswinkel, Bemiddeling & Mediation, Flexx van DAS. In het jaar 2012 ben ik mijn eigen rechtskundig adviesbureau (InjeRecht & NG Coaching & Mediation) gestart. 

 

Kwaliteitseisen

Ik ben geregistreerd als Mediator, Arbiter & Onderhandelaar in het onafhankelijke internationale ADR REGISTER. Als geregistreerd mediator verplicht ik mij tot het voldoen aan de voorwaarden en het navolgen van de gedragsregels voor de ADR-Registermediator. Zo moet ik voldoende ervaring hebben, mij verbinden aan kwaliteitseisen en voortdurend blijven scholen. Ik dien mij ook te houden aan regels met betrekking tot de privacy van mijn cliënten en mijn werk valt bovendien onder de klacht- en tuchtregeling. Als jurist zijnde houdt ik mijn kennis op peil door het volgen van vak-gerelateerde cursussen, opleidingen & intervisie. 

 

Downloads