InjeRecht is een innovatief bureau in het stoere Moerwijk-Zuid van Den Haag. De doelgroep van InjeRecht bestaat uit particulieren en ondernemers. InjeRecht is gespecialiseerd in Rechtshulp, Contractenrecht, Personen- en familierecht, Scheiden & Mediation. InjeRecht staat bekend om haar betrokken, gedreven en no-nonsense aanpak. 

  • Uw belang staat bij InjeRecht altijd voorop.
  • Helder en duidelijk advies.
  • Vaste en lage tarieven. 
  • Gratis scheidingsspreekuur.
  • U bent welkom op kantoor, maar InjeRecht helpt u ook graag via telefoon, chat of Skype.

 

Over Nasrien Goelmohamed, LL.M

Ik ben een actieve, maar ook betrokken interculturele jurist & mediator. Ik ben gespecialiseerd in Contractenrecht, Personen- en Familierecht, Scheiden & Mediation.

Binnen een kort tijdsperk schep ik een ontspannen maar ook vertrouwelijke sfeer. Hierdoor voelen cliënten zich op hun gemak en gaan met een open en actieve houding het gesprek aan. 

Daarnaast ben ik zeer bedreven in het beoordelen en concipiëren van documenten. Ik heb oog voor detail en ben doortastend. Ik vind zwakke plakken in een contract en zorg ervoor dat alle benodigde informatie voorhanden is.

Van nature ben ik analytisch ingesteld en heb ik snel overzicht van zaken. Ik hou ervan om gestructureerd en volgens planning te werken. Hierdoor verlopen de processen gemakkelijk, maar schept ook duidelijkheid voor cliënten, wat vaak nodig en belangrijk is in een conflict/geschil. 

Ik ben 24/7 beschikbaar voor mijn cliënten per mail, WhatsApp of telefonisch.

 

Opleiding & ervaring

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, met als specialisatie civiel recht. In 2016 heb ik de basisopleiding ‘professioneel mediation’ gevolgd bij het Mediation Educatiecentrum te Pijnacker. In 2018 heb ik de opleiding familie-mediation/scheidingsspecialist gevolgd bij AMV Opleidingen te Hardinxveld-Giessendam. Ik ben ADR certified register-mediator (onderhandelaar & arbiter). 

Na het afronden van mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt zoals SRK Rechtsbijstand, Fortis Bank, Capita Selecta & Leidse Rechtswinkel. In het jaar 2012 ben ik mijn eigen innovatief bureau gestart. Naast InjeRecht werk ik als zzp-jurist voor Flexx van DAS en als (vrijwilliger) mediator bij Bureau Bemiddeling & Mediation.

 

Netwerk & registraties

Ik ben ADR register-mediator (onderhandelaar & arbiter) en geregistreerd in het internationale kwaliteitsregister, namelijk ADR-Register. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv).  Tot slot ben ik aangesloten bij SIETAR (Society for Intercultural Education, Training and Research). Sietar is ‘s werelds grootste vakvereniging van professionals op het gebied van interculturele communicatie en diversiteit. 

 

 

 

 

Kwaliteitseisen

Als ADR register-mediator (maar ook onderhandelaar & arbiter) moet ik voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, moet ik mij houden aan de ADR gedragsregels en val ik, onder ADR Klacht-& tuchtrecht. Door de jaarlijkse verplichte PE (Permanente Educatie) punten wordt de kennis op peil gehouden. 

Als jurist zijnde hou ik mijn kennis op peil door lidmaatschappen bij verscheidende vakbladen (Ars Aequi) en door het volgen van vak-gerelateerde cursussen. Daarnaast hou ik 1x per maand intervisie (overleg) met collega juristen.