Ontstaan en bestaan
InjeRecht is opgericht in juni 2012 door mr. Nasrien Goelmohamed en is een rechtskundig adviesbureau in het stoere Moerwijk-Zuid van Den Haag. InjeRecht biedt een hoogwaardige dienstverlening en is een allround expert op het gebied van civiel recht & mediation. InjeRecht heeft een flexibele werkwijze en kan zeer snel schakelen.

Dienstverlening
InjeRecht hecht waarde aan haar dienstverlening en daarom werkt InjeRecht nauw samen met mediators, juristen, advocaten, deskundigen, deurwaarders, onafhankelijk deskundigen bij expertise-onderzoek en vertaalbureau. InjeRecht adviseert en begeleidt je in het proces van A-Z. 

Werkwijze
InjeRecht werkt op basis van uurtarief of een totaaltarief. Vooraf is er altijd een vrijblijvende kennismakingsgesprek (±30 min). In dit vrijblijvende gesprek maakt InjeRecht kennis met je. Ook wordt je persoonlijke situatie en specifieke wensen besproken. De werkwijze wordt toelicht en je ontvangt een helder advies over de aanpak & kosten. 

Tarieven

  • Rechtshulp: € 150,00 (excl. btw) per uur.
  • Mediation: € 130,00 (excl. btw) / € 65,00 (excl. btw) p.p. per uur. 

In beperkte mate bied ik minima de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een kortingstarief. Er is geen verschil tussen zakelijke of particuliere tarieven. Uiteraard is het ook mogelijk om een totaalprijs af te spreken. 

Gevestigd in heel Nederland
InjeRecht is gevestigd aan de Menkemastraat 30, 2532 TK in Den Haag, maar onze dienstverlening en flexibele locaties strekken zich uit over heel Nederland. InjeRecht kan je zaak ook telefonisch, per e-mail of videobellen behandelen, daarmee bespaar je tijd en kosten. Liever persoonlijk? InjeRecht komt graag naar je toe! Klantvriendelijkheid ten top, toch? Bezoek kan plaatsvinden bij je bedrijf, bij je thuis, of op een andere locatie. Wat jou het beste uitkomt, afspraken worden gemaakt op tijden dat het jou schikt!

 

Download