Ontstaan en bestaan
InjeRecht is opgericht in 2012 door mr. Nasrien Goelmohamed en is een rechtskundig adviesbureau in het stoere Moerwijk-Zuid van Den Haag. InjeRecht biedt een hoogwaardige dienstverlening en is een allround expert die u op veel rechtsgebieden kan ondersteunen. InjeRecht heeft een flexibele werkwijze en kan zeer snel schakelen.

Dienstverlening
InjeRecht hecht waarde aan haar dienstverlening en daarom werkt InjeRecht nauw samen met een aantal advocaten, deskundigen, deurwaarder, onafhankelijk deskundigen bij expertise-onderzoek en vertaalbureau.

Werkwijze
InjeRecht werkt op basis van uurtarief of een vast tarief. Vooraf is er altijd een vrijblijvende informatiegesprek (±30 min). In dit vrijblijvende informatiegesprek maakt InjeRecht kennis met u. Ook wordt u persoonlijke situatie en specifieke wensen besproken. Onze werkwijze wordt toelicht en u ontvangst een helder advies over de aanpak & kosten. 

Visitekaart
InjeRecht hecht veel waarde aan het milieu en werkt met een digitale visitekaart. Deze is te vinden op https://clickmy.site/i/9ONM/BusinessCard. Het is ook mogelijk om de QR Code te scannen met je mobiele telefoon of tablet. 

InjeRecht is gevestigd in heel Nederland
Het hoofdkantoor van InjeRecht is gevestigd aan de Menkemastraat 30, 2532 TK in Den Haag, maar onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland. InjeRecht kan uw zaak ook telefonisch, Skype op per e-mail behandelen, daarmee bespaart u tijd en kosten. U bent uiteraard ook welkom op kantoor. 

 

Over Nasrien Goelmohamed, LL.M

Nasrien is een actieve, maar ook betrokken interculturele jurist, mediator & coach.

Binnen een kort tijdsperk schept Nasrien een ontspannen maar ook vertrouwelijke sfeer. Hierdoor voelt men zich op hun gemak en gaan met een open en actieve houding het gesprek aan. 

Daarnaast is Nasrien zeer bedreven in het beoordelen en concipiëren van documenten. Zij heeft oog voor detail en is doortastend. Ook vind zij zwakke plekken in een contract en zorgt ervoor dat alle benodigde informatie voorhanden is. Nasrien bijt zich vast in een casus en laat pas los als het beoogde doel bereikt is. 

Van nature is Nasrien analytisch ingesteld en heeft snel overzicht van zaken. Zij houdt ervan om gestructureerd en volgens planning te werken. 

Als coach helpt Nasrien mensen antwoorden te vinden op hun vragen of bij het oplossen van hun problemen. Nasrien leert mensen dan ook graag hoe je lekkerder in je vel kunt zitten en hoe je meer zelfvertrouwen ontwikkelt.

Wilt u meer over Nasrien weten en wat zij voor u kan betekenen? Neem gerust contact met haar op!

 

Opleiding & ervaring

In 2010 is Nasrien afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, met als specialisatie civiel recht. In 2016 heeft zij de basisopleiding ‘professioneel mediation’ gevolgd bij het Mediation Educatiecentrum te Pijnacker. In 2018 heeft zij de opleiding familie-mediation/scheidingsspecialist gevolgd bij AMV Opleidingen te Hardinxveld-Giessendam. Eind 2018 heeft Nasrien de opleiding Life-Coach gevolgd bij NHA-Opleidingen. 

Na het afronden van haar studie heeft Nasrien bij verschillende bedrijven gewerkt zoals SRK Rechtsbijstand, Fortis Bank, Capita Selecta, Leidse Rechtswinkel, Bemiddeling & Mediation, Flexx van DAS. In het jaar 2012 is Nasrien haar eigen innovatief bureau (InjeRecht) gestart. 

 

Kwaliteitseisen

Als jurist & mediator zijnde houdt Nasrien haar kennis op peil door het volgen van vak-gerelateerde cursussen en opleidingen. Ook is Nasrien lid van de Kring van Scheidingsspecialisten. Daarnaast houdt zij regelmatig intervisie (overleg) met collega juristen & mediators.