Ontstaan en bestaan
InjeRecht is opgericht in juni 2012 door mr. Nasrien Goelmohamed en is een rechtskundig adviesbureau in Den Haag. Sinds het jaar 2022 is InjeRecht ook actief in Bergen op Zoom. InjeRecht biedt een hoogwaardige dienstverlening en is een allround expert op o.a. het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, familierecht & mediation. InjeRecht heeft een flexibele werkwijze en kan zeer snel schakelen.

Dienstverlening
InjeRecht hecht grote waarde aan haar dienstverlening en werkt nauw samen met andere specialisten. InjeRecht werkt samen met een vaste deurwaarder, mediator (co- mediation) en advocaat. 

Werkwijze
InjeRecht werkt op basis van uurtarief of een totaaltarief. Vooraf is er altijd een vrijblijvende kennismakingsgesprek (±30 min). In dit vrijblijvende gesprek maakt InjeRecht kennis met je. Ook wordt je persoonlijke situatie en specifieke wensen besproken. De werkwijze wordt toegelicht en je ontvangt een helder advies over de aanpak & kosten. 

Tarieven

  • Rechtshulp: € 150,00 (excl. btw) per uur.
  • Mediation: € 130,00 (excl. btw) / € 65,00 (excl. btw) p.p. per uur. 

In beperkte mate bied ik minima de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een kortingstarief. Er is geen verschil tussen zakelijke of particuliere tarieven. Uiteraard is het ook mogelijk om een totaalprijs af te spreken. 

Gevestigd in heel Nederland
InjeRecht  haar dienstverlening en flexibele locaties strekken zich uit over heel Nederland. InjeRecht kan je zaak ook telefonisch, per e-mail of videobellen behandelen, daarmee bespaar je tijd en kosten. Wil je graag alsnog een kennismakingsgesprek/ adviesgesprek, dan kan dit op afspraak en ben je uiteraard van harte welkom.

 

Download