InjeRecht is een innovatief (online) bureau gevestigd in het stoere Schipperskwartier van Den Haag. De doelgroep van InjeRecht bestaat uit particulieren en ondernemers. Bij InjeRecht kunt u terecht voor Rechtshulp en Mediation, gespecialiseerd in Contractenrecht en Personen & Familierecht. InjeRecht levert maatwerk en staat bekend om haar betrokken, gedreven en no-nonsense aanpak.

  • Uw belang staat bij InjeRecht altijd voorop.
  • Helder en duidelijk advies.
  • Vaste en lage tarieven. 
  • Gratis scheidingsspreekuur.
  • U bent welkom op kantoor, maar InjeRecht helpt u ook graag via telefoon, chat of Skype.

 

Over Nasrien Goelmohamed, LL.M

Nasrien is een actieve, maar ook betrokken interculturele jurist & mediator, gespecialiseerd in Contractenrecht en Personen & Familierecht.

Binnen een kort tijdsperk schept Nasrien een ontspannen maar ook vertrouwelijke sfeer. Hierdoor voelen cliënten zich op hun gemak en gaan met een open en actieve houding het gesprek aan. 

Daarnaast is Nasrien zeer bedreven in het beoordelen en concipiëren van documenten. Zij heeft oog voor detail en is doortastend. Ook vind zij zwakke plekken in een contract en zorgt ervoor dat alle benodigde informatie voorhanden is.

Van nature is Nasrien analytisch ingesteld en heeft snel overzicht van zaken. Zij houdt ervan om gestructureerd en volgens planning te werken. Hierdoor verlopen de processen gemakkelijk, maar schept ook duidelijkheid voor cliënten, wat vaak nodig en belangrijk is in een conflict/geschil. 

Wilt u meer over Nasrien weten en wat zij voor u kan betekenen? Neem gerust contact met haar op!

 

Opleiding & ervaring

In 2010 is Nasrien afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, met als specialisatie civiel recht. In 2016 heeft zij de basisopleiding ‘professioneel mediation’ gevolgd bij het Mediation Educatiecentrum te Pijnacker. In 2018 heeft zij de opleiding familie-mediation/scheidingsspecialist gevolgd bij AMV Opleidingen te Hardinxveld-Giessendam. 

Na het afronden van haar studie heeft Nasrien bij verschillende bedrijven gewerkt zoals SRK Rechtsbijstand, Fortis Bank, Capita Selecta, Leidse Rechtswinkel, Bemiddeling & Mediation. In het jaar 2012 is Nasrien haar eigen innovatief bureau gestart. Naast InjeRecht werk zij als zzp-jurist voor Flexx van DAS en als zzp-mediator (jurist) voor Groene Hart Juristen. 

 

Kwaliteitseisen

Als jurist & mediator zijnde houdt Nasrien haar kennis op peil door het volgen van vak-gerelateerde cursussen en opleidingen. Ook is Nasrien lid van de Kring van Scheidingsspecialisten. Daarnaast houdt zij regelmatig intervisie (overleg) met collega juristen & mediators.