InjeRecht biedt rechtshulp in Den Haag op het gebied van civiel recht. Het civiele recht regelt de betrekkingen tussen burgers onderling, tussen burgers en bedrijven en tussen bedrijven onderling. Rechtshulp kan bestaan uit juridisch advies, het schrijven van een brief/contract, onderhandelen of procederen (bij de rechter). Het hangt van een conflict af van welke type rechtshulp er gebruik zal worden gemaakt. 

InjeRecht is gespecialiseerd in:

  • Contractenrecht: binnen het contractenrecht worden alle zaken die te maken hebben met een overeenkomst besproken. Iedere marginale fout kan grote gevolgen hebben voor u of uw organisatie. Denk met contracten twee keer zo goed na voordat u ze ondertekent of laat ondertekenen door de andere partij. InjeRecht kan u helpen bij het controleren van de contracten en staan open om clausules die u wilt toevoegen in een contract te bespreken. Voorkom fouten en kies voor InjeRecht. 
  • Personen- en familierecht: het personen & familierecht is onderdeel van het Burgerlijk recht in Nederland en is opgenomen in het eerste boek (Burgerlijk Wetboek). Binnen deze rechtstak worden allerlei zaken die verband hebben met familiaire zaken zoals scheidingen, alimentatie, naamswijziging, erfenis, voogdij en gezinshereniging besproken. In onder andere boek 1 van het Burgerlijk Wetboek zijn de verschillende wetteksten terug te vinden. 

 

Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel 4.0 Internationaal-licentie.

Rechtshulp Den Haag
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.