Bij InjeRecht kun je rekenen op een betrokken en onconventionele aanpak van jouw vragen. InjeRecht hanteert een pro-actieve benadering om juridische problemen op te lossen, Of beter: te voorkomen. InjeRecht is betrouwbaar en stipt in het uitvoeren van de gemaakte afspraken. Je krijgt waar voor jouw geld.

InjeRecht is open, vriendelijk, informeel en gedreven. Onze missie is om onze cliënten de best mogelijke juridische ondersteuning te leveren. InjeRecht geeft rechtskundig advies aan particulieren en bedrijven. 

 
InjeRecht adviseert en geeft bijstand onder meer op onderstaande rechtsgebieden: 

InjeRecht maakt gebruik van moderne communicatiemiddelen zoals, internet, email,  telefoon en videobellen. InjeRecht heeft geen publieksbalie, dit betekent voor jou een besparing van reistijd en reiskosten. Wil je graag alsnog een kennismakingsgesprek/ adviesgesprek, dan kan dit op afspraak en ben je uiteraard van harte welkom.

 

Tips

  • Brieven en andere post nooit ongeopend laten liggen.
  • Neem direct actie en verspeel je rechten niet.
  • Bepaal altijd je rechtspositie, voor je stappen onderneemt.
  • Laat een jurist naar jouw rechtspositie kijken.
  • Bespreek de mogelijke stappen, haalbaarheid, gevolgen en de keerzijde.
  • Hou de termijnen in de gaten, met name bezwaar, hoger beroep, reclamatie, verjaring etc.
 

Werkwijze & wat kost het?

Wat InjeRecht voor haar dienstverlening in rekening brengen, is afhankelijk van de aard en het belang van je juridische vraag. De hoogte van het honorarium wordt direct besproken in het kennismakingsgesprek. Het uurtarief is € 150,00 (excl. btw) / € 181,50 (incl. btw). InjeRecht is volledig transparant in haar werkwijze en dit is terug te vinden in onze gespecificeerde nota. 

Tevens zijn wij scherp geprijsd en goedkoper dan anderen omdat wij geen kantoorkosten of reiskosten in rekening brengen! Afhankelijk van de aard en het belang van de zaak kunnen wij ook een scherp vast totaaltarief afspreken.

In veel gevallen wordt de nota voldaan door de rechtsbijstandverzekeraar, de werkgever of verliezende partij.